Om MAKAJO

Mitt i New York, möjligheternas stad, såddes ett frö, en tanke och en idé om hur man kunde förenkla tillgängligheten på inredningskunskap och att inredning skulle finnas för alla. Idén utvecklades och lades till grund för MAKAJO.

Idag består MAKAJO-koncernen av tre grundelement. MAKAJO, Showhomes by MAKAJO och Interiors by MAKAJO.

MAKAJO kund- och inredningsansvar är ett konsultföretag inom byggbranschen. Vi finns med och vägleder köpare av nyproducerade bostäder och fungerar som en personlig kontakt under hela processen. Från första informationsmötet till överlämnandet av nycklar.

Efter framgången med MAKAJO utvecklades drömmen om att samla flera marknadsledande leverantörer och samarbetspartners inom bygg under ett och samma tak. Ett showroom på 900 m² i det anrika Amerikahuset blev startskottet för Showhomes by MAKAJO.
Syftet är att skapa en levande mötesplats för arkitekter, byggherrar, inredningsdesignerns och leverantörer för att nätverka, mötas och använda showroomet som sitt verktyg och inspiration i arbetet.

Interiors by MAKAJO representerar den mjukare delen i MAKAJO-koncernen. Låt vårt professionella team erbjuda kompletta inredningslösningar för hem eller offentlig miljö, hjälp med att inreda visningslägenheter, utställningar, kontor etc. Med fokus till kundens önskemål ser vi till att det blir en optimal disponering av ytor tillsammans med genomtänkta materialval, färger och ljussättning.

Amerikahuset andas drömmar och äventyr, och är en inspirerande miljö att vistas i. Här har många före oss vågat drömma. Köpt en biljett och vågat ta steget ut i det okända.

Välkommen hit och låt oss hjälpa dig ta första steget ut till din inredningsresa.